Samenwerking
Met Mercedes-Benz Insurance Services

Het klantbelang staat voorop

Wij oefenen het bedrijf als gevolmachtigd agent en als bemiddelingsbedrijf in twee verschillende rechtspersonen uit, namelijk met Mercedes-Benz Assuradeuren B.V. en Mercedes-Benz Insurance Services Nederland B.V.. Mercedes-Benz Insurance Services is het bemiddelingsbedrijf dat zowel verzekeringadvies als -producten aan u aanbiedt. Daarnaast werkt zij samen met officiële Mercedes-Benz dealers en Finance & Insurance tussenpersonen.

Een aanbod vanuit Mercedes-Benz Insurance Services of de dealers en tussenpersonen waar zij mee samenwerkt wordt, mits het voldoet aan goede voorwaarden en een concurrerende premie, bij voorkeur bij Mercedes-Benz Assuradeuren ondergebracht. Met deze zogenaamde 'ongebonden selectieve bemiddeling' kunnen we het klantbelang voorop stellen. 

Onze tussenpersonen

Verzekeringadvies en -producten worden aangeboden via Mercedes-Benz Insurance Services Nederland en de daarbij aangesloten tussenpersonen.


Bij conflicterende belangen

Wij oefenen het bedrijf als gevolmachtigd agent en als bemiddelingsbedrijf in twee verschillende rechtspersonen uit, namelijk met Mercedes-Benz Assuradeuren B.V. en Mercedes-Benz Insurance Services Nederland B.V.. Er is geen strikte scheiding in onze werkzaamheden, dit zou ten koste gaan van onze efficiënte werkwijze.

Indien er een conflicterende situatie ontstaat tussen onze beide functies, dan ligt de eindverantwoordelijkheid bij het volmachtbedrijf; Mercedes-Benz Assuradeuren. Mochten onze procedures, werkinstructies en kwaliteitsdocumenten geen duidelijkheid geven hoe we op een specifiek gebied moeten handelen, dan beslist de Manager Volmacht.

Klik voor onze procedure "conflicterende situaties".

Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz verzekering?

Bekijk ons aanbod