Contact, suggestie en/of klacht?
Neem contact met ons op

Mercedes-Benz Assuradeuren

Ravenswade 4
3439 LD Nieuwegein
Postbus 2453
3500 GL Utrecht

Telefoonnummer: (030) 605 98 41
E-mailadres: verzekeringen@daimler.com

KvK-nummer: 64759970
Wft-vergunningsnummer: 12013393

Veelgestelde vragen


Wat is een gevolmachtigd agent?

Dat is een professionele financiële dienstverlener die de bevoegdheid heeft om rechtstreeks namens een of meerdere verzekeraars of banken op te treden. Een gevolmachtigd agent doet bijna net zo veel werkzaamheden die een verzekeraar ook doet.

Bijna, want hij draagt geen financiële risico’s. Dat is wettelijk zo geregeld. Een gevolmachtigd agent heeft een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Wat is de toegevoegde waarde van een gevolmachtigd agent?

Een gevolmachtigd agent is een financiële dienstverlener met een belangrijke toegevoegde waarde – zijn volmacht(en). Daardoor kan hij u beter en sneller van dienst zijn.

Een gevolmachtigd agent behandelt, accepteert en verwerkt aanvragen voor verzekeringen, financieringen, hypotheken of andere financiële producten volledig zelfstandig, dus zonder tussenkomst van verzekeraar of bank. Dat is sneller en efficiënter.

U loopt daarbij geen enkel risico: banken en verzekeraars zijn gebonden aan wat de financiële dienstverlener als hun gevolmachtigd agent met u heeft afgesproken. En bij schade? De financiële dienstverlener regelt dat als gevolmachtigd agent ook allemaal zelf. Wel zo fijn als u prijs stelt op goede, snelle en persoonlijke service zonder bureaucratische omwegen.

Is een volmachtproduct even goed als een maatschappijproduct?

Ja, beide producten zijn financieel even sterk. De risicodragers zijn immers altijd bekende maatschappijen.

Bij uw aanvraag, polisbeheer en schadeafwikkeling hebt u echter maar met één vertrouwde dienstverlener te maken: de gevolmachtigd agent.

Heeft u een suggestie of klacht?

Laat ons weten hoe we onze producten of dienstverlening nog beter kunnen maken. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze service. Daarom werken we steeds aan de kwaliteit van onze verzekeringsproducten en onze dienstverlening.

Laat het ons weten!

Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz verzekering?

Bekijk ons aanbod