Over ons
Mercedes-Benz Assuradeuren

Wie zijn wij?

Samen met tussenpersoon Mercedes-Benz Insurance Services, zijn wij te Utrecht gevestigd in het hoofdkantoor van Mercedes-Benz Nederland. We zijn volledig onderdeel van het Mercedes-Benz concern en werken daarom vanuit dezelfde gedachte; “The best or nothing”.

Mercedes-Benz Assuradeuren is gevolmachtigde van een aantal gerenommeerde verzekeraars. Dit stelt ons in staat om verzekeringen op het gebied van mobiliteit aan te bieden, met 'Mercedes-Benz regie' over de volledige dienstverlening.

Mercedes Benz Insurance Services Nederland B.V. werkt onder andere samen met Mercedes-Benz Assuradeuren B.V.

Op het gebied van schadeverzekeringen wordt nauw samengewerkt met Mercedes-Benz Assuradeuren B.V., een Gevolmachtigd Agent voor diverse verzekeraars. Deze vennootschap is zelf bevoegd om namens deze maatschappijen verzekeringsaanvragen te accepteren, polissen op te maken en schades te behandelen. Grote voordelen hiervan zijn de korte lijnen, snelle en accurate verwerking, en meer mogelijkheden tot maatwerk. Wij zullen bij deze verzekeringsvormen dan ook in eerste instantie kiezen voor producten van Mercedes-Benz Assuradeuren B.V., tenzij dit niet mogelijk of niet passend is. Onze onafhankelijkheid en het beste advies staat altijd bovenaan.

Mercedes-Benz Insurance Services

Met Mercedes-Benz Insurance Services bieden wij verzekeringsproducten aan waarbij het belang van de klant voorop staat. De verzekeringen sluiten aan bij onze hoge kwaliteitseisen. Van acceptatie en schadebehandeling tot een eventuele klachtenprocedure: de kwaliteit van alle afdelingen wordt voortdurend gemonitord. 

Meer informatie over onze tussenpersonen

Veelgestelde vragen


Wat is een gevolmachtigd agent?

Dat is een professionele financiële dienstverlener die de bevoegdheid heeft om rechtstreeks namens een of meerdere verzekeraars of banken op te treden. Een gevolmachtigd agent doet bijna net zo veel werkzaamheden die een verzekeraar ook doet.

Bijna, want hij draagt geen financiële risico’s. Dat is wettelijk zo geregeld. Een gevolmachtigd agent heeft een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Wat is de toegevoegde waarde van een gevolmachtigd agent?

Een gevolmachtigd agent is een financiële dienstverlener met een belangrijke toegevoegde waarde – zijn volmacht(en). Daardoor kan hij u beter en sneller van dienst zijn.

Een gevolmachtigd agent behandelt, accepteert en verwerkt aanvragen voor verzekeringen, financieringen, hypotheken of andere financiële producten volledig zelfstandig, dus zonder tussenkomst van verzekeraar of bank. Dat is sneller en efficiënter.

U loopt daarbij geen enkel risico: banken en verzekeraars zijn gebonden aan wat de financiële dienstverlener als hun gevolmachtigd agent met u heeft afgesproken. En bij schade? De financiële dienstverlener regelt dat als gevolmachtigd agent ook allemaal zelf. Wel zo fijn als u prijs stelt op goede, snelle en persoonlijke service zonder bureaucratische omwegen.

Is een volmachtproduct even goed als een maatschappijproduct?

Ja, beide producten zijn financieel even sterk. De risicodragers zijn immers altijd bekende maatschappijen.

Bij uw aanvraag, polisbeheer en schadeafwikkeling hebt u echter maar met één vertrouwde dienstverlener te maken: de gevolmachtigd agent.

Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz verzekering?

Bekijk ons aanbod